top of page
Hemsida header (51).png

Hur går en ICT session till?

En terapisession med en ICT terapeut skiljer sig vid första anblicken inte mycket från en session i vanlig samtalsterapi.

Du och terapeuten samtalar om vilka förändringar du önskar skapa och vilken hjälp du vill ha, vad du har varit med om i livet och vilka händelser som påverkat dig.

Skillnaden mellan andra terapiformer och ICT är att ICT terapeuten i samtalet med dig
söker efter det som styr dig från det undermedvetna och ställer frågor på ett sätt som går förbi ditt logiska sinne.  

ICT terapeuten behöver inte sätta dig i någon form av hypnos eller regressionsliknande tillstånd för att hitta dina undermedvetna sanningar.

Copy of Hemsida header (3).png
Pabyggnadsutbildning till Cert. Medberoende till narcissist terapeut - hösten 2023 (1).pn

När ICT terapeuten har hittat de slutsatser, sanningar och världsbilder du skapat (oftast redan som barn) eller de traumatiska händelser som påverkat dig negativt genom livet, kommer terapeuten att använda ICT's verktyg & metoder för att frigöra och "omprogrammera" ditt undermedvetna.

Detta sker genom att terapeuten kommunicerar med ditt undermedvetna med vissa ord/koder och rörelser, vilket tar endast några sekunder. Du kommer direkt märka skillnad. En del känner av det som ett pirrande i kroppen, man kan bli varm eller kall, känna en lättnad, eller att en sorg kommer upp en kort stund och försvinner.

ICT terapeuten kan under sessionen
be dig att blunda och föreställa dig vissa inre bilder för att du ska komma till större insikt och medvetenhet med vissa delar i dig själv.

Det som skiljer ICT från många andra terapiformer är att vi
hittar roten till det som styr dig från det undermedvetna och när du väl blivit fri från det så kommer förändringarna ske av sig självt och bli bestående. Du kommer känna dig mer i kontakt med den du i sanning är.

Med Instant Change Therapy® kan du bland annat få hjälp med...

 • Depressioner

 • Trauman

 • Relationsproblem

 • Medberoende

 • Hinder/Blockeringar

 • Sorg

 • Fobier

 • Ångest

 • Svag självkänsla

 • Prestationsångest

 • Existensiell ensamhet

 • Hopplöshetskänslor

 • Beslutsångest

 • Rädslor

 • PTSD/Komplex PTSD

 • Ätstörningar

 • Övergrepp

 • Och mycket mer...

ICT fungerar lika bra över telefon som om du och terapeuten skulle ses på plats!

Hemsida header (640 × 360px) (6).png
 • Kan en ICT terapeut påverka mitt undermedvetna på ett skadligt sätt?
  Nej, en ICT terapeut kan inte ändra på något i ditt undermedvetna som du själv inte vill. Du kommer under sessionen alltid få frågan om du vill förändra det ni arbetar med. ICT terapeuten kommer inte heller tvinga dig till någon förändring. Allt är på dina villkor! ❤️
 • Hur många sessioner behöver jag ta?
  Beroende på hur din livsresa har sett ut, vad du har med dig i "bagaget" och vilken förändring du vill ha, så krävs det olika antal sessioner för att nå dit du vill. Även om ICT är en av marknadens absolut snabbaste & transformerande terapiform så kan det vara svårt att på förhand rekommendera hur många sessioner som just du behöver. För en del räcker det med en session och för andra krävs fler. Dock är det många som gått i tidigare terapier som säger att det är först när de tagit ICT sessioner som de fått en märkbar och bestående förändring. ❤️
 • Hur ofta behöver jag ta sessioner?
  Du väljer själv i vilken takt du vill ta sessioner. Beroende på i vilken livssituation du är och i vilken takt du vill ha förändringar så rekommenderar vi dig att lita på din egen känsla. Om du inte är i en akut situation så kan vi dock rekommendera dig att du väntar minst en vecka mellan sessionerna. Det är inte på något sätt skadligt att ta tätare sessioner, dock är det onödiga pengar för dig då förra sessionen ännu inte sjunkit in. Det spelar heller ingen roll ifall du vill vänta flera veckor eller månader till nästa session. Du gör det i din takt! Är du i en akut situation eller livskris kan du behöva ta ett par sessioner i tät takt för att sedan fasa ut. ❤️
 • Hur kan jag förvänta mig att känna efter en ICT session?
  Du kan känna något av följande: ❤️ Lättnad och på en gång få massor av energi och glädje. ❤️ En stillsam sorg för allt du gått igenom i ditt liv - vilket i förlängningen leder till självacceptans och självkärlek. ❤️ Förvirring, vilket är ett tecken på att ditt undermedvetna ställer om sig - detta kommer försvinna inom kort. ❤️ Trötthet eftersom många livslånga anspänningar du har burit på släpper under sessionen - detta kommer gå över och du får mer energi så fort du fått vila.
 • Hur snabbt kan man förvänta sig att få förändringar?
  Troligen kommer du känna förändring redan under sessionens gång. Den stora skillnaden kommer du dock märka när du upptäcker att du helt plötsligt och utan att du tänker på det känner, agerar och reagerar på ett helt nytt och lättare sätt i dina relationer och i olika livssituationer. Om du till exempel tidigare har haft en rädsla över hur andra människor skulle uppfatta det du säger, så kommer du märka att du enkelt uttrycker dig utan att vara orolig för hur det ska tas emot. Det sker på automatik eftersom du blivit fri från orsaken till den tidigare rädslan som gömde sig i ditt undermedvetna. Detta kan ta ett tag att upptäcka eftersom vi oftast är mer fokuserade på det vi har svårt med snarare än det som fungerar och är lätt. Du kommer dock bli förvånad att det sker på automatik utan ansträngning! ❤️
 • Varför passar ICT terapeuter att arbeta med medberoende till narcissister?
  Har du vuxit upp med en eller flera narcissistiska människor i din barndom är det inte ovanligt att du i vuxen ålder drar till dig narcissistiska vänner och partners. Det är få terapeuter på marknaden som har djup förståelse för hur fruktansvärt skadligt narcissistiska övergrepp är, hur svårt det är att ta sig ur dessa relationer och vad som krävs för att läka medberoendet till dem. Sedan 2020 har vi en påbyggnadsutbildning för ICT terapeuter som specialiserar sig inom området "medberoende till narcissister". Vi rekommenderar dig som är eller har varit utsatt för narcissistiska övergrepp att välja en ICT terapeut som även är Cert. Medberoende till narcissist terapeut eller är under utbildning till detsamma. ❤️

Vanliga frågor & svar

HITTA
ICT TERAPEUT 

Skärmavbild 2023-07-22 kl. 15.01.05.png

Missa inte det senaste från oss!

Untitled design (15).png

Håll dig uppdaterad kring aktuella startdatum och andra spännande nyheter om våra kurser & utbildningar. Du kan när du vill enkelt avregistrera dig och vi lovar att inte överösa dig med mängder av mail. Du är varmt välkommen så länge du vill!

Instant Change Therapy® - Information
ICT Akademin - Håll dig uppdaterad
bottom of page