top of page
Hemsida header (42).png

Om Malin Henriksson Pratt

Under sina över 20 år som terapeut har Malin hjälpt 1000-tals människor i förändringsprocesser. Hennes terapiform Instant Change Therapy® är med Malins jordnära och praktiska sätt tillsammans med ett själsligt och andligt perspektiv helt unikt.

Pabyggnadsutbildning till Cert_edited.png

Efter en rejäl kraschlandning och en mycket smärtsam livskris i början på 90-talet började Malins utvecklingsresa där hon sedermera utbildade sig till terapeut.

Med många års erfarenhet som terapeut kändes det dock inte som varken hon själv eller de hon arbetade med fick de livsavgörande förändringar som hon önskade. Visst, det förändrade en del men inte på det sätt som Malin någonstans inom sig kände var möjligt.

 

För det fanns en stark övertygelse om att det 

 "måste gå" att hjälpa människor på ett snabbare sätt där förändringarna också blir mer bestående. Hon visste bara inte hur...

I ett ständigt sökande efter det som verkligen gör skillnad utbildade hon sig i många fler terapimetoder och började 
använde en kombination av de mest effektiva delarna från dessa, tillsammans med de verktyg och "koder " hon själv utvecklat och kanaliserat.

 

Snart visade det sig att hennes klienter och kursdeltagare fick näst intill magiskt snabba förändringar.

 

Under flera år frågade andra terapeuter om Malin kunde lära ut hur hon arbetar.  Tillslut startade hon den första utbildningsgruppen 2015 som i första hand vände sig till de som redan var terapeuter. Utbildningen hette då - Soulful Transformation. 

Efter några år stod det dock klart att utbildningen vilade fint på sin egen grund och att de utan tidigare erfarenhet kunde arbeta självständigt 

I slutet på 2019 uppgraderades utbildningen till en certifierande terapeututbildning med högre krav kring mängden övningsklienter, teoretiskt prov, etiska riktlinjer, ansvarsförsäkring mm. Samtidigt bytte terapiformen namn till Instant Change Therapy - ICT.

2020 startade Malin första påbyggnads-utbildningen för terapeuter med inriktning på att läka medberoende till narcissister. Malin har själv smärtsamma erfarenheter och vet vad som krävs för att läka sitt medberoende.

 

Privata sessioner

Malin tar endast sessioner över telefon. Hennes unika terapiform Instant Change Therapy® gör att du får märkbara resultat på en gång och det fungerar precis lika bra över telefon som om ni skulle ses.

 

Hennes klienter lovordar henne och det är inte ovanligt att de säger att de fått större förändring på en session med Malin,  än de fått av all terapi de gått i tidigare. 

 

Malin har över 20 års erfarenhet av att hjälpa enskilda individer inom många olika områden. Du kan känna dig helt trygg med hennes kärleksfulla förhållningssätt och unika förmåga att frigöra dig - vad det än gäller. 

Sessionerna är 1,5 timme och priset är 2.450kr.

Dreamality 800x800 (2).png
Pabyggnadsutbildning till Cert. Medberoende till narcissist terapeut  - hösten 2023 (1).pn

OBS! Malins administratör kommer svara dig och skicka information samt  förslag på tider. Mailet kommer därför från ICT AKADEMIN.

Hur gärna Malin än skulle vilja, har hon ingen möjlighet att ge terapeutiska råd över email

Många ringer, skickar email och meddelanden till Malin och frågar om råd. Speciellt de som är utsatt för narcissistiska övergrepp.
 

Hur gärna hon än skulle vilja, så finns det ingen möjlighet för henne att hinna svara alla. Istället arbetar Malin för fullt med nya videos, bok och program för att kunna hjälpa så många som möjligt. Vi rekommenderar dig därför att antingen boka en privat session med henne eller anmäla dig till våra utskick.

 

Där kommer du få information från Malin så fort hon släpper en ny video eller annat material och där kommer hon också dela med sig av tips & råd.

 

Har du frågor om kurser & utbildningar eller annat som rör vår verksamhet ska du naturligtvis höra av dig!

Bilder hemsidan 800x800 (1).png
Malin Henriksson Pratt
bottom of page