top of page
Header - Maija Tapani (2).png

DREAMALITY
- make your dream reality -

®

Kursen som får toppbetyg av deltagarna och som transformerat hundratals människors liv! 

Aktuella datum

Maija Tapani 800x800.png

Nytt kursdatum!

DREAMALITY KURS  - 2,5 dgr

19-21 JULI 2024 - HELSINGBORG

Maija Tapani Cert. ICT terapeut.

Alla DREAMALITY's kursledare har gått igenom en utbildning i gruppledarskap och har en djupgående förståelse kring pengabilder och dess omedvetna strukturer. Dessutom är de certifierade ICT-Terapeuter. Alla är utbildade av Malin Henriksson Pratt, DREAMALITY's grundare.

Kursen med 2,5 spännande & magiskt transformerande dagar!

Pabyggnadsutbildning till Cert_edited.png

Under kursens noga utformade övningar kommer du bli förvånad när du upptäcker vilka omedvetna blockeringar du bär på och hur dessa har hållit ditt liv tillbaka utan att du vetat om det.  

Tack vare att deltagarantalet är begränsat och grupperna små, finns det tid för ledaren att ge experthjälp till alla. Med ICT's fantastiskt snabba verktyg kommer du "omprogrammera" och frigöra dig från dina negativa pengabilder.

Många upplever att de lämnar kursen med en känsla av att vara "på nytt född".

800x800 Maija Tapani (1).png

Flera vittnar också om både små och stora "mirakel" som sker i livet efter att de gått kursen. Helt plötsligt förverkligas det de så länge längtat efter, kämpat för och drömt om och många frågar sig: "Varför har jag inte gått den här kursen tidigare?" 

UNDER KURSEN KOMMER DU BLAND ANNAT ATT...

Hitta och frigöra dig från de omedvetna negativa pengabilder och annat som håller dig tillbaka och annars gör det omöjligt att komma loss och skapa det liv du längtar efter och drömmer om.

 

Få en större kontakt med den du egentligen är och ditt sanna syfte. Det gör att du kommer känna en helt ny meningsfullhet och få en tydlig bild av vad du vill skapa i framtiden.
 

Få en ökad känsla av självvärde och du får de framgångsverktyg som Malin använde för att ta sig från utblottad till framgångsrik. Om du väl använder dessa verktyg kommer du garanterat att kunna skapa det liv du drömmer om.

Kursinformation
Tider & Pris

FÖR VEM ÄR KURSEN?

Kursen vänder sig till alla som vill göra en djupdykning i sig själva och få hjälp att med ICT's fantastiska verktyg och metoder frigöra de omedvetna pengabilder och andra blockeringar som på olika sätt hindrar dem i livet. Kursen är perfekt även för dig som är företagare eftersom dina omedvetna blockeringar inte bara hindrar dig personligen utan även påverkar ditt företag.

Kursen är djupgående där teorier varvas med övningar.
Du behöver inte ha några förkunskaper men en öppenhet och vilja att arbeta djupt med dig själv.

TIDER

Om inget annat anges är kursen förlagd över helger enligt nedan:
Fredag kl. 16.00 - ca 20.00
Lördag & Söndag kl. 9.00 - 18.00


Det är viktigt att du kommer i tid och kan vara med under hela kursen.
Vi rekommenderar dig om möjligt att inte boka upp dig på kvällsaktiviteter under kurshelgen. Du kommer troligen behöva lugn och tid för vila.

I KURSEN INGÅR

Arbetsmaterial & generöst med snacks, frukt och fika.

Vi tar ca 1-1,5 timmes lunch på lördagen & söndagen. Lunchen ingår inte i kurspriset utan du kan gå iväg till närliggande fik/restaurang eller inta enklare medhavd lunch som inte behöver tillagas.

Beroende på vilken lokal kursen är förlagd till så kan det finnas mikrovågsugn att tillgå. Du kommer få information kring det i välkomstbrevet som kommer ut veckan före kursen.

download-1500x1619.png
NÖJDHETSGARANTI

Kursen håller hög kvalitet och vi får om och om igen höra att det här är en av de bästa och mest värdefulla kurser deltagarna har gått.  

Skulle du dock mot förmodan inte känna dig nöjd efter första kursdagen
är det bara att säga till, avsluta kursen och få alla pengar tillbaka.

PRIS

Kurspriset är 3.900 kr inkl. moms.
Vill du dela upp betalningen kan du göra det genom nedanstående betalningsmöjligheter:
2 månader 2.145 kr
3 månader 1.495 kr


Går du kursen för Malin Henriksson Pratt (Dreamality's grundare) är priset 4.900kr.   

VILLKOR OM DU FÅR FÖRHINDER

Då vi har valt att arbeta med små grupper för att du ska få ut så mycket som möjligt så är deltagarantalet för varje kurstillfälle begränsat.  

 

Detta gör också att din anmälan är bindande och att vi inte kan återbetala eller avsluta en avbetalningsplan innan den är fullt betald.    

Skulle något inträffa som gör att du inte kan delta under kursen du är anmäld till så har du möjlighet att vid senare tillfälle och i mån av plats medverka under en annan Dreamality kurs med samma kursledare.
 

Pabyggnadsutbildning till Cert. Medberoende till narcissist terapeut - hösten 2023 (1).pn
Amelie Nevrin - Dreamality är den absolut mest omvälvande och konstruktiva kurs jag tagit del av!

DEN ABSOLUT MEST OMVÄLVANDE OCH KONSTRUKTIVA KURS JAG TAGIT DEL AV - HELT UNDERBART!

Kursen öppnade upp någonting inom mig som jag sökt efter under många år, ett lugn och en mer självklar förståelse för att jag inte behöver kämpa och prestera i allt jag gör för att lyckas - från relationer till arbete.

Jag har i hela min kropp konkret fått känna att jag vågar och vill göra förändringar som inte längre känns omöjliga. Nu känns allting plötsligt mycket mer spännande och hoppfullt i livet. Jag känner också en större tillit till mig själv och min potential.

Dreamality kursen är helt underbar!

 

 - Amelie Nevrin -

Nina Karlsson Jarnek - Dreamality kursen gav mig en ny vän - mig själv!

KURSEN GAV MIG EN NY VÄN -
MIG SJÄLV!

Jag har lärt känna mig själv på riktigt och förstår nu vilket liv jag vill leva och hur jag kan hjälpa mig själv på vägen mot det. En starkt kurs som verkligen passar för alla.

Jag önskar att fler i min närhet gick denna kurs. Jag trodde aldrig att vi bär på så mycket, i onödan, som håller oss tillbaka när det är så lätt att få hjälp att släppa taget om det.

 

- Nina Karlsson Jarnek -

Pabyggnadsutbildning till Cert. Medberoende till narcissist terapeut - hösten 2023 (1).pn
Ewa Sjödin - Dreamality är ett riktigt lyft!

ETT RIKTIGT LYFT!

Kursen öppnade dörrar och var så häftig, rolig och helt omtumlande. Kan varmt rekommendera detta till dig som vill hitta en ny dimension i tillvaron.

En energiboost av sällan skådat slag får du på köpet. Rekommenderas varmt!

 

- Ewa Sjöholm -

Dreamality kursens bakgrund...

Malin Henriksson Pratt skapade den första  DREAMALITY kursen redan 2006 och har under åren hjälpt hundratals deltagare att bli fria från sina omedvetna framgångs-blockeringar.

Konceptet växte fram då hon på förfrågan ombads att skapa en kurs då andra också ville uppnå det hon själv gjort.

 
För Malin "walks-the-talk" och vet vad hon pratar om. På 90-talet tog hon sig själv från en till synes omöjlig situation. Efter att ha flytt från en psykopatisk partner och blivit totalt utblottad, med skulder hon inte trodde hon skulle kunna betala av under hela sin livstid, kunde hon mot alla odds förändra hela sin livssituation - bli fri från sina 
skulder och skapa ett liv i konstant flöde, glädje och självförverkligande.

Malin är idag en av Sveriges mest framstående experter inom området "pengabilder" - de omedvetna negativa trosföreställningar som styr våra liv utan att vi vet om det. Många blir förvånade hur snabbt Malin och de hon utbildat som kursledare för Dreamality, kan hitta och förändra de blockeringar du inte ens vet om att du bär på.
 
Med över 20 års erfarenhet av att hjälpa människor har Malin utvecklat sin egen högt uppskattade, unika, snabba och djupgående terapiform, ICT- Instant Change Therapy som hon även utbildar andra terapeuter i.

 
Skärmavbild 2021-03-25 kl. 03.11_edited.

"Hade jag aldrig gjort mig fri från  mina omedvetna pengabilder och lärt mig att använda de framgångsverktyg vi lär ut under Dreamalitykursen så hade jag fortfarande idag, efter mer än 30 år, varit utblottad..."
-Malin Henriksson Pratt -

Vanliga frågor & svar

 • Kan en ICT terapeut påverka mitt undermedvetna på ett skadligt sätt?
  Nej, en ICT terapeut kan inte ändra på något i ditt undermedvetna som du själv inte vill. Du kommer under sessionen alltid få frågan om du vill förändra det ni arbetar med. ICT terapeuten kommer inte heller tvinga dig till någon förändring. Allt är på dina villkor! ❤️
 • Hur många sessioner behöver jag ta?
  Beroende på hur din livsresa har sett ut, vad du har med dig i "bagaget" och vilken förändring du vill ha, så krävs det olika antal sessioner för att nå dit du vill. Även om ICT är en av marknadens absolut snabbaste & transformerande terapiform så kan det vara svårt att på förhand rekommendera hur många sessioner som just du behöver. För en del räcker det med en session och för andra krävs fler. Dock är det många som gått i tidigare terapier som säger att det är först när de tagit ICT sessioner som de fått en märkbar och bestående förändring. ❤️
 • Hur ofta behöver jag ta sessioner?
  Du väljer själv i vilken takt du vill ta sessioner. Beroende på i vilken livssituation du är och i vilken takt du vill ha förändringar så rekommenderar vi dig att lita på din egen känsla. Om du inte är i en akut situation så kan vi dock rekommendera dig att du väntar minst en vecka mellan sessionerna. Det är inte på något sätt skadligt att ta tätare sessioner, dock är det onödiga pengar för dig då förra sessionen ännu inte sjunkit in. Det spelar heller ingen roll ifall du vill vänta flera veckor eller månader till nästa session. Du gör det i din takt! Är du i en akut situation eller livskris kan du behöva ta ett par sessioner i tät takt för att sedan fasa ut. ❤️
 • Hur kan jag förvänta mig att känna efter en ICT session?
  Du kan känna något av följande: ❤️ Lättnad och på en gång få massor av energi och glädje. ❤️ En stillsam sorg för allt du gått igenom i ditt liv - vilket i förlängningen leder till självacceptans och självkärlek. ❤️ Förvirring, vilket är ett tecken på att ditt undermedvetna ställer om sig - detta kommer försvinna inom kort. ❤️ Trötthet eftersom många livslånga anspänningar du har burit på släpper under sessionen - detta kommer gå över och du får mer energi så fort du fått vila.
 • Hur snabbt kan man förvänta sig att få förändringar?
  Troligen kommer du känna förändring redan under sessionens gång. Den stora skillnaden kommer du dock märka när du upptäcker att du helt plötsligt och utan att du tänker på det känner, agerar och reagerar på ett helt nytt och lättare sätt i dina relationer och i olika livssituationer. Om du till exempel tidigare har haft en rädsla över hur andra människor skulle uppfatta det du säger, så kommer du märka att du enkelt uttrycker dig utan att vara orolig för hur det ska tas emot. Det sker på automatik eftersom du blivit fri från orsaken till den tidigare rädslan som gömde sig i ditt undermedvetna. Detta kan ta ett tag att upptäcka eftersom vi oftast är mer fokuserade på det vi har svårt med snarare än det som fungerar och är lätt. Du kommer dock bli förvånad att det sker på automatik utan ansträngning! ❤️
 • Varför passar ICT terapeuter att arbeta med medberoende till narcissister?
  Har du vuxit upp med en eller flera narcissistiska människor i din barndom är det inte ovanligt att du i vuxen ålder drar till dig narcissistiska vänner och partners. Det är få terapeuter på marknaden som har djup förståelse för hur fruktansvärt skadligt narcissistiska övergrepp är, hur svårt det är att ta sig ur dessa relationer och vad som krävs för att läka medberoendet till dem. Sedan 2020 har vi en påbyggnadsutbildning för ICT terapeuter som specialiserar sig inom området "medberoende till narcissister". Vi rekommenderar dig som är eller har varit utsatt för narcissistiska övergrepp att välja en ICT terapeut som även är Cert. Medberoende till narcissist terapeut eller är under utbildning till detsamma. ❤️
Linda Netsman - Grymt bra kurs!

GRYMT BRA KURS!

Dreamalitykursen var en propplösare som frigjorde en enorm kraft i mig.
 

Du måste bara gå den!

 

- Linda Netsman -

Peter Bengtsson - Bästa kurserna!

BÄSTA KURSERNA!

Jag har gått både Dreamalitykursen och  Framgångsboosten för Malin.

Kan starkt rekommendera båda. Tack vare dem lever jag nu mitt drömliv som digital nomad på Bali.  
.

- Peter Bengtsson -

Anna Lööv - Det bästsa jag gjort!

DET BÄSTA JAG GJORT!

Jag fick frågan om vad som varit bäst för mig under 2018 och kursen Dreamality var det första jag tänkte på. Utvecklande och stärkande! Jag började verkligen min resa efter denna kurs!
 

- Anna Lööv -

bottom of page