top of page
Hemsida header (59).png

Gör dig fri från narcissistiska övergrepp genom att läka ditt medberoende!

 

Har du en oförklarlig dragning
till människor som gör dig illa?

Människor som utnyttjar din godhet, tar ditt hjärta och sedan trampar på det, det vill säga narcissister!

 

Många tror att bara för att vi har empati och medkänsla för andra människor så blir vi på automatik måltavla för narcissistiska övergrepp.

Det här är inte sant! Vi som blir utsatta för narcissister är medberoende. Och ja, vi har empati. Men problemet är inte att vi är empatiska - det ska vi vara. Det är vårt medberoende som ställer till det.

För som medberoende gör vi inte som andra som blir utsatta av narcissister. Vi sätter inte stopp och skyddar oss från deras elakheter.

Istället "möjliggör" vi övergreppen genom att vi förnekar verkligheten då vi har en enorm rädsla för ensamhet som gör att vi fortsätter relatera till de som utsätter oss. 

Det är absolut INTE vårt eget fel att vi blir utsatta för övergrepp. Och medberoende blev vi redan som barn och inget vi har kunnat välja.

Men det bästa med att inse detta är att vi kan läka medberoendet - och när vi gör det kommer varken vi själva eller narcissister att attraheras av varandra.


Att läka sitt medberoende är därför avgörande för att skapa ett liv fritt från narcissistiska övergrepp.

 

 

Quizz bilder (1250 x 600 px) (5).png


Är du medberoende till narcissister?

Hemsida header (11).png

60 frågor som ger dig svar på vilken nivå av medberoende du ligger på, vilka konsekvenser det får i ditt liv och vilken riskzon du är i för att bli utsatt för narcissistiska övergrepp.

Pabyggnadsutbildning till Cert. Medberoende till narcissist terapeut  - hösten 2023 (1).pn

VIDEOS OM NARCISSISTISKA ÖVERGREPP
& MEDBEROENDE

.

SÅ UPPTÄCKER DU DEN DOLDA NARCISSISTEN

Den dolda narcissisten kan vara oerhört svår att känna igen. Här får du insyn i deras beteenden så att du lättare ska förstå vad du är utsatt för.
 

OM NARCISSISTER & DE TRAUMAN DE SKAPAR

Annica Frantz från "Ny insikt" intervjuar Malin Henriksson Pratt kring narcissister och de trauman de skapar hos människor i deras omgivning.
 

ÄR DU MEDBEROENDE

TILL NARCISSISTER?

Annica Frantz från "Ny insikt" intervjuar Malin Henriksson Pratt kring narcissister, medberoende och hur förnekelser får dig att stanna kvar i relationen.

Lyssna på podcast!

Malin Henriksson Pratt besöker Drivkraftens Malin Roséns och pratar om narcissister & medberoende och varför de är en "perfekt match" till varandra!

Dreamality 800x800 (2).png
Pabyggnadsutbildning till Cert. Medberoende till narcissist terapeut  - hösten 2023 (1).pn

Vill du ta hjälp att läka ditt medberoende av en terapeut som förstår hur det är att bli utsatt för narcissistiska övergrepp? 

Nu finns äntligen utbildade terapeuter som på djupet förstår dynamiken mellan narcissister och medberoende. Terapeuter som vet vad du är utsatt för och vad du går igenom, hur svårt det är att lämna narcissister och vilken hjälp du behöver för att läka både det du blivit utsatt för men även det som gör att du "möjliggör" narcissisters övergrepp att fortgå.

271222197_4838550742833429_4995586309623086921_n.jpeg

Att ha en terapeut som har djup förståelse i ämnet är oerhört viktigt för att du ska få den hjälp du behöver. Många terapeuter på marknaden har ingen aning om vilka dynamiker som pågår när man har med en narcissist att göra, vilket kan skapa ännu större skada för dig som klient.

 

Våra terapeuter har dels en grundutbildning som Cert. ICT terapeut och även en påbyggnadutbildning kring medberoende till narcissister.

Vi kan erbjuda dig både de som är klara med sin utbildning men även möjligheten att till reducerat pris bli utbildningsklient hos de som är under utbildning.

Missa inte det senaste från oss!

Untitled design (15).png

Håll dig uppdaterad kring aktuella startdatum och andra spännande nyheter om våra kurser & utbildningar. Du kan när du vill enkelt avregistrera dig och vi lovar att inte överösa dig med mängder av mail. Du är varmt välkommen så länge du vill!

Instant Change Therapy® - Information
ICT Akademin - Håll dig uppdaterad
bottom of page