top of page
Gör dig fri från smärtsamma realtioner (62).png
Varmt välkommen...

FÖR DIG SOM ÄR ELLER PÅ VÄG ATT BLI CERT. ICT-TERAPEUT

ICT AKADEMIN - Malin Henriksson Pratt
ICT - UPPDATERING

22 OKTOBER 2022

EN DAG ONLINE FÖR ATT DU SKA FÅ DE SENASTE VERKTYGEN OCH METODERNA SAMT GE DIG 2-ÅRSFÖRLÄNGNINGEN PÅ DIN ICT-CERTIFIERING.

CT AKADEMIN - Malin Henriksson Pratt

INNEHÅLL

Under den här dagen kommer du få ett par nya modeller som visat sig vara oerhört värdefulla för de som i den senaste utbildningsgruppen fått dem. De säger att modellerna är tydliga och klargörande, vilket gör att arbetet med klienterna blir ännu mer effektivt och djupgående.

Du kommer också få det
senaste grymt kraftfulla verktyget som gör att kroppen återvänder till sitt naturliga friska ursprung. Det kan komma att vara ännu fler nya verktyg beroende på när du gick utbildningen eller senaste uppdateringen.

Dessutom kommer du när du gått denna uppdateringsdag att få tillgång till en sida där du lätt kommer åt alla verktyg i din mobil/padda. Perfekt för att ta fram när du arbetar med dina klienter och lätt vill komma åt de längre verktygen som kan vara svåra att lära sig utantill.

Community New Zenler (3).png
CT AKADEMIN - Malin Henriksson Pratt

Den här uppdateringen är för dig som gått i Grupp 10 eller tidigare grupper och ger företräde till de som är Cert. ICT Terapeuter och de vars 2-års certifiering går ut tidigast.

PRIS

1.500kr + moms

PLATS

På din dator via Zoom

TIDER

22 OKTOBER 2022
Kl. 10-17
(Vi tar några bensträckare
samt 1 timmes lunch runt 13-tiden.)

My color palette.png
Untitled design (87).png
My color palette (1).png

Varmt välkommen!

ANMÄLAN

bottom of page