top of page
Färg dragonfly.png
Untitled design (87).png
Untitled design (87).png

Redo för ditt resultat...

Ditt testresultat visar på
ALLVARLIGT medberoende!

Untitled design (84).png

Det betyder att...

Du med största sannolikhet har vuxit upp i en dysfunktionell familj med en eller flera familjemedlemmar som är narcissister. Du har blivit utsatt för känslomässiga och i värsta fall även fysiska övergrepp. Du bär på trauman redan från din uppväxt och har antagligen utsatts för fler övergrepp i vuxen ålder, vilket gör att du förmodligen bär på en kroniskt inre stress.

 

Du hoppar högt när någon höjer rösten eller vid höga plötsliga ljud. Vid sådana tillfällen kan även din kropp reagera med att börja skaka.
 

Ibland kan du känna dig förvirrad och ha svårt att lita på din egen sanning. Om någon annan säger emot dig tappar du lätt tron på din egen verklighetsuppfattning och börjar tvivla på dig själv. Du kan lida av ångest, sömnproblem, vara deprimerad och tappat livslusten eller utvecklat en kronisk sjukdom.
 

Eftersom du har utsatts för mycket trauma har du delvis eller helt stängt av kontakten med dina känslor. Det gör att du har varit tvungen att använda logiska förklaringar istället för känslor. Det har i sin tur fått till följd att det är svårt för dig att känna vad du vill.

 

Därför försöker du logiskt räkna ut vad du "borde känna" och frågar dig ofta om du "känner rätt". Allt detta gör att du ofta lider av beslutsångest och du frågar gärna andra om råd kring vad de tycker att du ska välja eller göra. Du tror att du behöver "förklarar dig" för andra människor när du egentligen inte skulle behöva det.
 

Paradoxalt nog har du en oerhört stark inkännande förmåga när det gäller andra människor. Du känner vad andra människor känner och kan vara ett enormt stöd och support när det kommer till deras val. Du ger dem riktigt bra och kloka råd.
 

Troligen har du mycket svårt att säga “nej” till något du inte vill. Istället förklarar du för dig själv "varför du ändå ska göra det" och kör på så sätt över din egen vilja och sviker dig själv varje gång det sker.
 

Du känner dig stark när det kommer till att hjälpa och ställa upp för andra människor men tappar kraften när det kommer till att ta hand om dig själv och dina egna behov. Det kan till och med vara svårt för dig att veta och känna vad du själv behöver.

Du känner ofta skam och skuld över vad du har sagt eller gjort och lägger mycket tid på att fundera på vad andra människor tycker och tänker om dig.
 

Du "slår" ofta på dig själv genom att inom dig tala nedvärderande till dig själv och ger dig själv skulden även om du inte gjort något fel. Du lider ofta av låg självkänsla och tvivlar på dig själv och ditt eget värde.
 

Troligen har du en partner och/eller vänner där det är en obalans mellan er. Du gör ALLT för dem och de gör inget eller väldigt lite för dig. Du blir många gånger utnyttjad av andra människor.


Du har en djup rädsla för att bli övergiven och ensam som gör att du står ut med att andra människor behandlar dig illa. Du har lärt dig att "tassa på tå" för att inte göra andra människor upprörda.
 

När vi har graden "ALLVARLIGT medberoende" är vi extremt lovligt byte för narcissister och både du och de dras som magneter till varandra. Det här kommer fortsätta så länge du inte läker ditt medberoende. För även om du säger upp bekantskapen med en, så kommer du (ditt undermedvetna) dra till dig nya i framtiden.

Rekommendation...

Det här är som sagt ALLVARLIGT och vi rekommenderar dig starkt att redan idag ta hjälp för att läka ditt medberoende. För ju längre tiden går, desto mer kraft tappar du. Vänta inte på att narcissisterna i ditt liv ska förändras. Det kommer inte ske. Möjligtvis manipulerar de dig att tro att de bättrat sig för en stund, men snart faller de tillbaka och kommer skada dig igen.
 

Det finns bara en person som kan göra något åt din situation och det är DU. Men du behöver inte vara ensam - nu finns hjälp att få!
 

Vi utbildar ICT terapeuter som är specialiserade på "Medberoende till Narcissister". De har djup kunskap och förståelse kring din situation och vet vad som krävs för att hjälpa dig att läka och hantera narcissister. Dessa terapeuter arbetar även över telefon vilket gör att du kan få hjälp var du än bor.

 

För tyvärr är det få terapeuter på marknaden som har förståelse och kunskap kring medberoende och vad du utsätts för när narcissister är inblandade. Det gör att skadan många gånger blir värre hos den som söker hjälp. Därför är det viktigt att du hittar någon som verkligen kan sin sak.

Så ta steget och prioritera dig och ditt liv - Ditt framtida jag kommer tacka dig!

Utforska mer...

My color palette (2).png

Läs mer om ICT Terapi och våra terapeuter. På hemsidan finns även en del GRATIS MATERIAL såsom videos och podcast att lyssna på.

Hemsida Wix bilder moduler ICT utbildnin
Hemsida Wix bilder moduler ICT utbildnin

Redo att göra dig fri?

Redo att göra dig fri?

ICT AKADEMIN
Untitled design (87).png

Bli fri från narcissistiska övergrepp &

läk ditt medberoende på 90 dgr!

Snart är det här! Online programmet där du steg-för-steg gör dig fri från smärtsamma relationer och en gång för alla läker din omedvetna dragning till narcissister.

Under lanseringen kan du ta del av det fantastiska starterbjudandet på 499kr/månad. Du binder inte på något sätt upp dig utan är med så länge du behöver och kan när du vill säga upp prenumerationen.

Föranmäl ditt intresse så skickar vi dig information när programmet är klart!

Untitled design (90).png
Copy of Copy of Copy of CC Mini Bundle -
bottom of page