top of page
Soulgarden  (40)_edited.jpg

För snabba, djupgående och bestående livsförändringar!

CT AKADEMIN - Malin Henriksson Pratt
INSTANT CHANGE THERAPY

VAD ÄR ICT?

ICT - INSTANT CHANGE THERAPY ÄR EN TERAPIFORM UTVECKLAD AV MALIN HENRIKSSON PRATT SOM MED ÖVER 20 ÅRS ERFARENHET OCH ARBETE MED 1.000-TALS KLIENTER SKAPAT DENNA HÖGT UPPSKATTADE FÖRÄNDRINGSMETOD.

VÅRA LIV STYRS TILL MER ÄN 95% FRÅN DET UNDERMEDVETNA

ICT är en unik terapiform som gör att människor inte längre behöver gå i ändlösa terapisessioner för att nå de livsförändringar de önskar.

Med ett holistiskt perspektiv och en kombination av traditionell psykologi, ICT-verktyg, quantum metoder och systemisk medvetenhet går vi direkt till klientens undermedvetna och rensar bort det som omedvetet håller dem kvar i sin historia och det som skapar begränsningar och problem i deras liv idag.

Allt fler inser att vi inte löser några problem enbart genom det logiska, genom att prata om vår historia, vad vi varit med om eller att kognitivt försöka förändra våra beteenden. Det hjälper möjligtvis för stunden men ger sällan livslång förändring.

För att nå verklig och bestående förändring och för att kunna återta vårt sanna jag, kontakten med vår själ och känna oss fria och leva med glädje och lätthet, behöver vi komma till roten av det som styr våra liv undermedvetet. Bland annat en mängd överlevnadsstrategier vi skapade i mycket ung ålder, det vi inte ens vet om att vi bär på. Med ICT får människor hjälp att på ett effektivt sätt förändra dessa. 

ICT Instant Change Therapy hjälper dig att bli fri från det som styr ditt liv från det undermedvetna
ICT Instant Change Therapy - Ditt undermedvetna styr mer än 95% av ditt liv
CT AKADEMIN - Malin Henriksson Pratt
Video Cover Templates (1).png

SÅ HÄR GÅR EN ICT-SESSION TILL

En terapisession med en ICT-Terapeut skiljer sig vid första anblicken inte mycket från en session i vanlig samtalsterapi. Du och terapeuten samtalar om vilka förändringar du önskar skapa och vilken hjälp du vill ha, vad du har varit med om i livet och vilka händelser som påverkat dig.

Skillnaden mellan andra terapiformer och ICT är att ICT - terapeuten i samtalet med dig söker efter det som styr dig från det undermedvetna och ställer frågor på ett sätt som går förbi ditt logiska sinne.  

ICT - Terapeuten behöver inte sätta dig i någon form av hypnos eller regressionsliknande tillstånd för att hitta dina undermedvetna sanningar.

När ICT-Terapeuten har hittat de slutsatser, sanningar och världsbilder du skapat i unga år, eller de traumatiska händelser som påverkat dig negativt genom livet,
kommer terapeuten att använda ICT's verktyg och metoder för att frigöra och "omprogrammera" ditt undermedvetna.

Detta sker genom att terapeuten kommunicerar med ditt undermedvetna med vissa ord/koder och rörelser, vilket tar endast några sekunder. Du kommer direkt märka skillnad. En del känner av det som ett pirrande i kroppen, man kan bli varm eller kall, känna en lättnad, eller att en sorg kommer upp en kort stund och försvinner.

ICT-Terapeuten kan under sessionen be dig att blunda och föreställa dig vissa inre bilder
för att du ska komma till större insikt och medvetenhet med vissa delar i dig själv.

Det som skiljer ICT från många andra terapiformer är att vi hittar roten till det som styr dig från det undermedvetna och när du väl blivit fri från det så kommer förändringarna ske av sig självt och bli bestående. Du kommer känna dig mer i kontakt med den du i sanning är.

Untitled design (87).png
ICT Instant Change Therapy - Så här går en session till!

MED ICT KAN DU BLAND
ANNAT FÅ HJÄLP MED...

Trauman

Depressioner

Relationsproblem

Medberoende

Hinder/Blockeringar

Sorg

Fobier

Ångest

Svag självkänsla

Prestationsångest

Existensiell ensamhet

Hopplöshetskänslor

Beslutsångest

Rädslor

PTSD/Komplex PTSD

Ätstörningar

Övergrepp

Och mycket mer...
 

ICT Instant Change Therapy - Fungerar lika bra över telefon!

ICT fungerar lika bra över telefon som om du och terapeuten skulle ses på plats!

Untitled design (87).png
ICT Instant Change Therapy - Malin Henriksson Pratt
bottom of page