ICT Instant Change Therapy - Den nya tidens terapiform!
Många kallar...

FÖR DEN NYA TIDENS TERAPIFORM

CT AKADEMIN - Malin Henriksson Pratt
Instant Change Therapy

Vad är ICT?

ICT ÄR EN FÖRKORTNING FÖR "INSTANT CHANGE THERAPY" OCH ÄR EN TERAPIFORM UTVECKLAD AV MALIN HENRIKSSON PRATT SOM MED ÖVER 20 ÅRS ERFARENHET OCH ARBETE MED 1.000-TALS KLIENTER SKAPAT DENNA HÖGT UPPSKATTADE FÖRÄNDRINGSMETOD.

CT AKADEMIN - Malin Henriksson Pratt

Våra liv styrs till mer än 95% från det undermedvetna...

ICT är en unik terapiform som gör att människor inte längre behöver gå i ändlösa terapisessioner för att nå de livsförändringar de önskar.

Med ett holistiskt perspektiv och en kombination av traditionell psykologi, ICT-verktyg, quantum metoder och systemisk medvetenhet går vi direkt till klientens undermedvetna och rensar bort det som omedvetet håller dem kvar i sin historia och det som skapar begränsningar och problem i deras liv idag.

Allt fler inser att vi inte löser några problem enbart genom det logiska, genom att prata om vår historia, vad vi varit med om eller att kognitivt försöka förändra våra beteenden. Det hjälper möjligtvis för stunden men ger sällan livslång förändring.

För att nå verklig och bestående förändring och för att kunna återta vårt sanna jag, kontakten med vår själ och känna oss fria och leva med glädje och lätthet, behöver vi komma till roten av det som styr våra liv undermedvetet. Bland annat en mängd överlevnadsstrategier vi skapade i mycket ung ålder, det vi inte ens vet om att vi bär på. Med ICT får människor hjälp att på ett effektivt sätt förändra dessa. 

ICT Instant Change Therapy hjälper dig att bli fri från det som styr ditt liv från det undermedvetna
ICT Instant Change Therapy - Ditt undermedvetna styr mer än 95% av ditt liv
Video Cover Templates (1).png

Så här går en ICT-session till...

En terapisession med en ICT-Terapeut skiljer sig vid första anblicken inte mycket från en session i vanlig samtalsterapi. Du och terapeuten samtalar om vilka förändringar du önskar skapa och vilken hjälp du vill ha, vad du har varit med om i livet och vilka händelser som påverkat dig.

Skillnaden mellan andra terapiformer och ICT är att ICT - terapeuten i samtalet med dig söker efter det som styr dig från det undermedvetna och ställer frågor på ett sätt som går förbi ditt logiska sinne.  

ICT - Terapeuten behöver inte sätta dig i någon form av hypnos eller regressionsliknande tillstånd för att hitta dina undermedvetna sanningar.

När ICT-Terapeuten har hittat de slutsatser, sanningar och världsbilder du skapat i unga år, eller de traumatiska händelser som påverkat dig negativt genom livet,
kommer terapeuten att använda ICT's verktyg och metoder för att frigöra och "omprogrammera" ditt undermedvetna.

Detta sker genom att terapeuten kommunicerar med ditt undermedvetna med vissa ord/koder och rörelser, vilket tar endast några sekunder. Du kommer direkt märka skillnad. En del känner av det som ett pirrande i kroppen, man kan bli varm eller kall, känna en lättnad, eller att en sorg kommer upp en kort stund och försvinner.

ICT-Terapeuten kan under sessionen be dig att blunda och föreställa dig vissa inre bilder
för att du ska komma till större insikt och medvetenhet med vissa delar i dig själv.

Det som skiljer ICT från många andra terapiformer är att vi hittar roten till det som styr dig från det undermedvetna och när du väl blivit fri från det så kommer förändringarna ske av sig självt och bli bestående. Du kommer känna dig mer i kontakt med den du i sanning är.

Untitled design (87).png
ICT Instant Change Therapy - Så här går en session till!
Untitled design (87).png

MED ICT KAN DU BLAND ANNAT FÅ HJÄLP MED...

Trauman

Depressioner

Relationsproblem

Medberoende

Hinder/Blockeringar

Sorg

Fobier

Ångest

Svag självkänsla

Prestationsångest

Existensiell ensamhet

Hopplöshetskänslor

Beslutsångest

Rädslor

PTSD/Komplex PTSD

Ätstörningar

Övergrepp

Och mycket mer...
 

ICT Instant Change Therapy - Fungerar lika bra över telefon!

ICT fungerar lika bra över TELEFON som om du och terapeuten skulle ses på plats!

Vanliga frågor & svar

Kan en ICT-terapeut påverka mitt undermedvetna på ett skadligt sätt?


Nej, en ICT-terapeut kan inte ändra på något i ditt undermedvetna som du själv inte vill. Du kommer under sessionen alltid få frågan om du vill förändra det ni arbetar med. ICT-terapeuten kommer inte heller tvinga dig till någon förändring. Allt är på dina villkor!
Hur många sessioner behöver jag ta?


Beroende på hur din livsresa har sett ut, vad du har med dig i "bagaget" och vilken förändring du vill ha, så krävs det olika antal sessioner för att nå dit du vill. Även om ICT är en av marknadens absolut snabbaste terapiformer så kan det vara svårt att på förhand rekommendera hur många sessioner som just du behöver.

För en del räcker det med en session och för andra krävs fler. Dock är det många som gått i tidigare terapier som säger att det är först när de tagit ICT sessioner som de fått en märkbar och bestående förändring.
Hur ofta behöver jag ta sessioner?


Du väljer själv i vilken takt du vill ta sessioner. Beroende på i vilken livssituation du är och i vilken takt du vill ha förändringar så rekommenderar vi dig att lita på din egen känsla.

Om du inte är i en akut situation så kan vi dock rekommendera dig att du väntar en vecka mellan sessionerna. Det är inte på något sätt skadligt att ta tätare sessioner, dock är det onödiga pengar för dig i fall allt från förra sessionen ännu inte sjunkit in.

Det spelar heller ingen roll ifall du vill vänta flera veckor eller månader till nästa session. Du gör det i din takt! Är du i en akut situation eller livskris kan du behöva ta ett par sessioner i tät takt för att sedan fasa ut.
Hur kan jag förvänta mig att känna efter en ICT session?


Du kan känna dig lättad och på en gång få massor av energi och glädje.

Du kan känna en stillsam sorg för allt du gått igenom i ditt liv - vilket i förlängningen leder till självacceptans och självkärlek.

Du kan känna dig förvirrad, vilket är ett tecken på att ditt undermedvetna ställer om sig - detta kommer försvinna inom kort.

Du kan känna trötthet eftersom många livslånga anspänningar du har burit på släpper under sessionen - detta kommer gå över och du får mer energi så fort du fått vila.
Hur snabbt kan man förvänta sig att få förändringar?


Troligen kommer du känna förändring redan under sessionens gång. Den stora skillnaden kommer du dock märka när du upptäcker att du helt plötsligt och utan att du tänker på det känner, agerar och reagerar på ett helt nytt och lättare sätt i relationer och olika situationer i livet.

Om du till exempel alltid tidigare var rädd för hur andra människor skulle uppfatta det du säger, så kommer du märka att du enkelt uttrycker dig utan att vara orolig för hur det ska tas emot. Det sker på automatik eftersom du blivit fri från orsaken till den tidigare rädslan som gömde sig i ditt undermedvetna. Detta kan ta ett tag att upptäcka eftersom vi oftast är mer fokuserade på det vi har svårt med snarare än det som fungerar och är lätt. Du kommer dock bli förvånad att det sker på automatik utan ansträngning!
Varför passar ICT-terapeuter att arbeta med medberoende till narcissister?


Har du vuxit upp med en eller flera narcissistiska människor i din barndom är det inte ovanligt att du i vuxen ålder drar till dig narcissistiska vänner och partners. Det är få terapeuter på marknaden som har djup förståelse för hur fruktansvärt skadligt narcissistiska övergrepp är, hur svårt det är att ta sig ur dessa relationer och vad som krävs för att läka medberoendet till dem.

Sedan 2020 har vi en påbyggnadsutbildning för ICT-terapeuter som specialiserar sig inom området "medberoende till narcissister". Vi rekommenderar dig som är eller har varit utsatt för narcissistiska övergrepp att välja en ICT-terapeut som även är Cert. Medberoende till narcissist terapeut.

ICT Instant Change Therapy - Malin Henriksson Pratt
CT AKADEMIN - Malin Henriksson Pratt