Narcissistiska övergrepp & medberoende
För dig som vill veta mer om...
Untitled design (84).png
Narcissistiska övergrepp &
medberoende

VI UTBILDAR TERAPEUTER SOM SPECIALISERAR SIG PÅ ATT LÄKA MEDBEROENDE TILL NARCISSISTER

Untitled design (87).png
EN PROBLEMATIK FÅ TERAPEUTER PÅ MARKNADEN HAR FULL FÖRSTÅELSE FÖR OCH MÅNGA SOM ÄR UTSATTA FÅR INTE DEN HJÄLP DE FAKTISKT BEHÖVER.

VIDEOS OM  
Narcissistiska övergrepp & medberoende

SÅ UPPTÄCKER DU DEN DOLDA NARCISSISTEN

Den dolda narcissisten kan vara oerhört svår att känna igen. Här får du insyn i deras beteenden så att du lättare ska förstå vad du är utsatt för.

OM NARCISSISTER OCH DE TRAUMAN DE SKAPAR

Annica Frantz från "Ny insikt" intervjuar Malin Henriksson Pratt kring narcissister och de trauman de skapar hos människor i deras omgivning.

ÄR DU MEDBEROENDE TILL NARCISSISTER?

Annica Frantz från "Ny insikt" intervjuar Malin Henriksson Pratt kring narcissister, medberoende och hur förnekelser får dig att stanna kvar i relationen.

PODCAST: Om narcissistiska övergrepp & medberoende

LYSSNA PÅ PODCAST OM NARCISSISTISKA ÖVERGREPP & MEDBEROENDE

Malin Henriksson Pratt besöker Drivkraftens Malin Roséns podcast och pratar om narcissister & medberoende och varför de är en "perfekt match" till varandra!

My color palette (2).png
Untitled design (87).png
CT AKADEMIN - Malin Henriksson Pratt
Untitled design (87).png

Vill du ta hjälp av en terapeut som förstår hur det är att vara utsatt för narcissistiska övergrepp och som vet vad som krävs för att frigöra sig och läka?

ICT AKADEMIN

Bli fri från narcissistiska övergrepp &

läk ditt medberoende på 90 dgr!

Snart är det här! Online programmet där du steg-för-steg gör dig fri från smärtsamma relationer och en gång för alla läker din omedvetna dragning till narcissister.

Untitled design (90).png
Copy of Copy of Copy of CC Mini Bundle -

Under lanseringen kan du ta del av det fantastiska starterbjudandet på 499kr/månad. Du binder inte på något sätt upp dig utan är med så länge du behöver och kan när du vill säga upp prenumerationen.

Föranmäl ditt intresse så skickar vi dig information när programmet är klart!

Har du fått nog av din oförklarliga dragning till människor som på ett eller annat sätt gör dig illa? De människor som utnyttjar din godhet, tar ditt hjärta och sedan trampar på det.

 

Nu finns äntligen utbildade terapeuter som på djupet förstår dynamiken mellan narcissister och medberoende. Terapeuter som vet vad du är utsatt för och vad du går igenom, hur svårt det är att lämna narcissister och vilken hjälp du behöver för att läka både det du blivit utsatt för men även det som gör att du tillåter narcissisters övergrepp att fortgå.

TERAPEUT inriktning medberoend till narcissister

Att ha en terapeut som har djup förståelse i ämnet är oerhört viktigt för att du ska få den hjälp du behöver. Många terapeuter på marknaden har ingen aning om vilka dynamiker som pågår när man har med en narcissist att göra, vilket kan skapa ännu större skada för dig som klient.

 

Våra terapeuter har dels en grundutbildning som Cert. ICT terapeut och även en påbyggnadutbildning kring medberoende till narcissister. Vi kan erbjuda dig både de som är klara med sin utbildning men även möjligheten att till reducerat pris bli utbildningsklient hos de som är under utbildning.

Hemsida Wix bilder moduler ICT utbildnin
Hemsida Wix bilder moduler ICT utbildnin
Untitled design (87).png
ICT AKADEMIN

Redo att göra dig fri?

Untitled design (87).png
Är du medberoend till narcissister
Gör självtestet...

Är du medberoende till narcissister?

Soulgarden  (16).png

60 frågor som ger dig svar på vilken nivå av medberoende du ligger på, vilka konsekvenser det får i ditt liv och vilken riskzon du är i för att bli utsatt för narcissistiska övergrepp.