DREAMALITY - make your dream reality!
Kursen som förändrar ditt liv...

MAKE YOUR DREAM REALITY

Untitled design (84).png
DREAMALITY

Kursen som får toppbetyg av deltagarna och som transformerat hundratals människors liv!

Visste du att våra omedvetna negativa "pengabilder" styr större delen av våra liv utan att vi vet om det?

Dessa pengabilder är djupt inrotade "sanningar" om pengar och vårt eget värde som vi lärde oss i mycket unga år. Likt en osynlig GPS styr de både vår ekonomiska situation och vår verklighet i övrigt.

Det liv du lever idag är en direkt avspegling av dina omedvetna pengabilder och kommer fortsätta att styra dig tills du gör något åt dem.

Gå in och lyssna när Malin Henriksson Pratt besöker Podcasten Drivkraften och pratar om hur våra omedvetna pengabilder påverkar våra liv.

My color palette (1).png
Podcast - Hur våra omedvetna "pengabilder" påverkar våra liv - Malin Henriksson Pratt

DREAMALITY - 2,5 SPÄNNANDE OCH MAGISKT TRANSFORMERANDE DAGAR!

Under kursens noga utformade övningar kommer du bli förvånad när du upptäcker vilka omedvetna blockeringar du bär på och hur dessa har hållit ditt liv tillbaka utan att du vetat om det.  

Tack vare att deltagarantalet är begränsat och grupperna små, finns det tid för ledaren att ge experthjälp till alla. Med ICT's fantastiskt snabba verktyg kommer du "omprogrammera" och frigöra dig från dina negativa pengabilder.

Många upplever att de lämnar kursen med en känsla av att vara "på nytt född".

Flera vittnar också om både små och stora "mirakel" som sker i livet efter att de gått kursen. Helt plötsligt förverkligas det de så länge längtat efter, kämpat för och drömt om och många frågar sig: "Varför har jag inte gått den här kursen tidigare?" 

UNDER KURSEN KOMMER DU BLAND ANNAT ATT...

Hitta och frigöra dig från de omedvetna negativa pengabilder och annat som håller dig tillbaka och annars gör det omöjligt att komma loss och skapa det liv du längtar efter och drömmer om.

 

Få en större förståelse för vem du egentligen är och få en djupare kontakt med ditt sanna syfte. Det gör att du kommer känna en helt ny meningsfullhet och få en tydlig bild av vad du vill skapa i framtiden.
 

Få en ökad känsla av självvärde och du får de framgångsverktyg som Malin använde för att ta sig från utblottad till framgångsrik. Om du väl använder dessa verktyg kommer du garanterat att kunna skapa det liv du drömmer om.

NYA KURSDATUM KOMMER INOM KORT
ICT AKADEMIN

LADDA NER GRATIS E-BOK:
TÄNK OM PENGAR FAKTISKT VÄXER PÅ TRÄD!

I den här E-boken får du inblick i vad omedvetna pengabilder är, var de kommer ifrån och hur de påverkar våra liv negativt utan att vi vet om det. Du kommer också upptäcka dina egna pengabilder och få tips om vad du kan göra för att förändra dem.

GRATIS E-bok: Tänk om pengar faktiskt växer på träd!

Kursinformation & Pris

ICT AKADEMIN
Små grupper -Stor förändring!
FÖR VEM?

Kursen vänder sig till alla som vill göra en djupdykning i sig själva och få hjälp att med ICT's fantastiska verktyg och metoder frigöra de omedvetna pengabilder och andra blockeringar som på olika sätt hindrar dem i livet. Kursen är perfekt även för dig som är företagare eftersom dina omedvetna blockeringar inte bara hindrar dig personligen utan även påverkar ditt företag.

Kursen är djupgående där teorier varvas med övningar.
Du behöver inte ha några förkunskaper men en öppenhet och vilja att arbeta djupt med dig själv.

TIDER

Om inget annat anges är kursen förlagd över helger enligt nedan:

Fredag kl. 14.00 - ca 18.00
Lördag & Söndag kl. 9.00 - 18.00


Det är viktigt att du kommer i tid och kan vara med under hela kursen.
Vi rekommenderar dig om möjligt att inte boka upp dig på kvällsaktiviteter under kurshelgen. Du kommer troligen behöva lugn och tid för vila.

I KURSEN INGÅR

Arbetsmaterial & generöst med snacks, frukt och fika.

Vi tar ca 1-1,5 timmes lunch på lördagen & söndagen. Lunchen ingår inte i kurspriset utan du kan gå iväg till närliggande fik/restaurang eller inta enklare medhavd lunch som inte behöver tillagas.

Beroende på vilken lokal kursen är förlagd till så kan det finnas mikrovågsugn att tillgå. Du kommer få information kring det i välkomstbrevet som kommer ut veckan före kursen.

NÖJDHETSGARANTI

Kursen håller hög kvalitet och vi får om och om igen höra att det här är en av de bästa och mest värdefulla kurser deltagarna har gått.  

Skulle du dock mot förmodan inte känna dig nöjd efter 
första kursdagen är det bara att säga till, avsluta kursen och få alla pengar tillbaka.

PRIS

Kurspriset är 3.900 kr inkl. moms.
Vill du dela upp betalningen kan du göra det genom nedanstående betalningsmöjligheter:

2 månader 2.145 kr
3 månader 1.495 kr


Går du kursen för Malin Henriksson Pratt (Dreamality's grundare) är priset 4.900kr.   

VILLKOR OM DU FÅR FÖRHINDER

Då vi har valt att arbeta med små grupper för att du ska få ut så mycket som möjligt så är deltagarantalet för varje kurstillfälle begränsat.  

 

Detta gör också att din anmälan är bindande och att vi inte kan återbetala eller avsluta en avbetalningsplan innan den är fullt betald.    

Skulle något inträffa som gör att du inte kan delta under kursen du är anmäld till så har du
möjlighet att vid senare tillfälle och i mån av plats medverka under en annan Dreamality kurs med samma kursledare.

DEN ABSOLUT MEST OMVÄLVANDE OCH KONSTRUKTIVA KURS JAG TAGIT DEL AV - HELT UNDERBART!

Kursen öppnade upp någonting inom mig som jag sökt efter under många år, ett lugn och en mer självklar förståelse för att jag inte behöver kämpa och prestera i allt jag gör för att lyckas - från relationer till arbete.

Jag har i hela min kropp konkret fått känna att jag vågar och vill göra förändringar som inte längre känns omöjliga. Nu känns allting plötsligt mycket mer spännande och hoppfullt i livet. Jag känner också en större tillit till mig själv och min potential.

Dreamality är den absolut mest omvälvande och konstruktiva kurs jag tagit del av. Underbart!

 

Amelie Nevrin

INSTANT CHANGE THERAPY.png

KURSEN GAV MIG EN NY VÄN -

MIG SJÄLV!

Jag har lärt känna mig själv på riktigt och förstår nu vilket liv jag vill leva och hur jag kan hjälpa mig själv på vägen mot det. En starkt kurs som verkligen passar för alla.

Jag önskar att fler i min närhet gick denna kurs. Jag trodde aldrig att vi bär på så mycket, i onödan, som håller oss tillbaka när det är så lätt att få hjälp att släppa taget om det.

 

Nina Karlsson Jarnek

ETT RIKTIGT LYFT!

Kursen öppnade dörrar och var så häftig, rolig och helt omtumlande. Kan varmt rekommendera detta till dig som vill hitta en ny dimension i tillvaron.

En energiboost av sällan skådat slag får du på köpet. Rekommenderas varmt!

 

Ewa Sjöholm

Skärmavbild 2021-04-04 kl. 13.16.09.png

KURSENS BAKGRUND

Malin Henriksson Pratt skapade den första  DREAMALITY kursen redan 2006 och har under åren hjälpt hundratals deltagare att bli fria från sina omedvetna framgångsblockeringar. Konceptet växte fram då hon på förfrågan ombads att skapa en kurs då andra också ville uppnå det hon själv gjort.
 
För Malin "walks-the-talk" och vet vad hon pratar om. På 90-talet tog hon sig själv från en till synes omöjlig situation. Efter att ha flytt från en psykopatisk partner och blivit totalt utblottad, med skulder hon inte trodde hon skulle kunna betala av under hela sin livstid, kunde hon mot alla odds förändra hela sin livssituation - bli fri från sina 
skulder och skapa ett liv i konstant flöde, glädje och självförverkligande.
Malin är idag en av Sveriges mest framstående experter inom området "pengabilder" - de omedvetna negativa trosföreställningar som styr våra liv utan att vi vet om det. Många blir förvånade hur snabbt Malin och de hon utbildat som kursledare för Dreamality, kan hitta och förändra de blockeringar du inte ens vet om att du bär på.
 
Med över 20 års erfarenhet av att hjälpa människor har Malin utvecklat sin egen högt uppskattade, unika, snabba och djupgående terapiform, ICT- Instant Change Therapy som hon även utbildar andra terapeuter i.
INSTANT CHANGE THERAPY.png

Hade jag aldrig gjort mig fri från  mina omedvetna pengabilder och lärt mig att använda de framgångsverktyg vi lär ut under Dreamalitykursen så hade jag fortfarande idag, efter 30 år, varit utblottad...

Malin Henriksson Pratt

Kommande kurser 

ICT AKADEMIN
ict.png
Kursledare Mia Olsson

KURSLEDARE
Mia Olsson

STOCKHOLM

Kursledare Maija Tapani

KURSLEDARE
Maija Tapani

GÖTEBORG
 

KURSLEDARE

Malin Henriksson Pratt

STOCKHOLM

NYA KURSDATUM KOMMER

Alla DREAMALITY's kursledare har gått igenom en gedigen utbildning i gruppledarskap och har en djupgående förståelse kring pengabilder och dess omedvetna strukturer. Dessutom är de certifierade ICT-Terapeuter. Alla är utbildade av Malin Henriksson Pratt, DREAMALITY's grundare.

Vanliga frågor & svar

Är detta en kurs om Attraktionslagen?


Vi berör ämnet men det är först och främst en kurs där du får hjälp att ta bort dina omedvetna blockeringar som står i vägen för att "Lagen om attraktion" ska fungera. Det många människor missar när de försöker använda sig av attraktionslagen är att de har omedvetna "sanningar" som stoppar dem från att manifestera det liv de längtar efter. Detta är sanningar och trosföreställningar som vi som barn skapade som överlevnadsstrategier.

Först när vi befriat oss från dessa kan vi dra till oss det liv vi drömmer om. Under kursen kommer du hitta och bli av med dessa omedvetna sanningar, du kommer stärka kontakten till ditt sanna jag och få verktygen att förverkliga dina drömmar.
Är detta en kurs där ledaren driver på deltagarna att ta fram sitt mod och uppmanar dem att gå utanför "komfortzonen"?


Nej, våra ledare har terapeutisk utbildning och går på djupet och hjälper dig att ta bort dina rädslor och blockeringar. Det går inte att bara uppmuntra till att vara modig genom slagord och "pushande" som ändå inte fungerar så fort man är ute i vardagslivet igen. Däremot kommer du känna att det du förändrar under kursen kommer ge dig ett naturligt mod som stadigt växer sig allt starkare. Din egen inre självklara power!
Är kursen en inspirationskurs?


Självklart blir du oerhört boostad när du går kursen. Men inte på grund av ett på ytan "hejaklacks-förhållningssätt". Du blir på djupet boostad för att du blir fri från det som tidigare har hållit dig tillbaka utan att du vetat vad det är. Du når in i ditt sanna jag och det blir en genuin inspiration att leva ditt liv efter din själsliga längtan.

INSTANT CHANGE THERAPY.png

GRYMT BRA KURS!

Dreamalitykursen var en propplösare som frigjorde en enorm kraft i mig.
 

Du måste bara gå den!

 

Linda Netsman

BÄSTA KURSERNA!

Jag har gått både Dreamalitykursen och  Framgångsboosten för Malin.

Kan starkt rekommendera båda. Tack vare dem lever jag nu mitt drömliv som digital nomad på Bali.  
.

Peter Bengtsson

DET BÄSTA JAG GJORT!

Jag fick frågan om vad som varit bäst för mig under 2018 och kursen Dreamality var det första jag tänkte på. Utvecklande och stärkande! Jag började verkligen min resa efter denna kurs!
 

Anna Lööv