top of page
ICT AKADEMIN

VÄLKOMMEN TILL EN VÄRLD FYLLD AV HELT NYA MÖJLIGHETER! 

Äntligen en metod som fungerar på en gång och ger bestående förändringar!

.

CT AKADEMIN - Malin Henriksson Pratt

Ursäkta röran!
Vi bygger om söndag 23 juli 2023 

CT AKADEMIN - Malin Henriksson Pratt
Skärmavbild 2021-04-03 kl. 05.16_edited.

Många gånger söker vi utanför oss själva i vår strävan efter att lösa våra problem, läka våra sår, finna glädje, uppnå våra drömmar & mål och hitta "den vi är".


Sanningen är den att vårt "sanna jag" redan finns inom oss men ligger gömt under lager av självtvivel, minnen av smärtsamma händelser och de anpassningar som format oss från vår uppväxt och i den verklighet vi befinner oss i idag.

För att återta vårt liv, hitta tillbaka till den vi är samt lösa de svårigheter och problem vi kämpar med, krävs att vi befriar oss från alla dessa lager av upplevelser och anpassningar.
 

Tidigare var detta något som kunde ta många år i olika terapier eller genom andligt sökande. Men nu finns Instant Change Therapy! Metoden utvecklad för att du snabbt och enkelt ska bli fri, återta ditt liv och hitta tillbaka till den du i sanning är. 

CT AKADEMIN - Malin Henriksson Pratt
®

Varmt välkommen!

"DITT SANNA JAG VÄNTAR PÅ DIG BAKOM LAGER AV SJÄLVTVIVEL, ANPASSNINGAR &
SMÄRTSAMMA MINNEN" 

Soulgarden  (41)_edited.jpg

The Gateway to Your Soul

INSTANT CHANGE THERAPY

DEN NYA TIDENS EFFEKTVA TERAPIFORM 

®
CT AKADEMIN - Malin Henriksson Pratt

TERAPI

Här hittar du våra terapeuter. Både de som är certifierade, de som är under utbildning samt de som är inriktade på medberoende till narcissister.

LÄS MER 

CT AKADEMIN - Malin Henriksson Pratt

KURSER

Våra fristående kurser är perfekt för dig som vill arbeta med dig själv, bli fri från begränsningar och få livsavgörande förändringar.


LÄS MER 

CT AKADEMIN - Malin Henriksson Pratt

UTBILDNINGAR

Vi utbildar dig till
Cert. ICT Terapeut och även 
påbyggnadsutbildning till Cert. Medberoende till narcissist terapeut.LÄS MER 

AKTUELLT JUST NU

ICT terapeututbildning Informationsmöte
Untitled design (87).png

NYFIKEN PÅ

UTBILDNINGEN TILL

CERT. ICT TERAPEUT? 

NÄSTA INFOMÖTE ONLINE - 27 JULI 2023 

Träffa Malin Henriksson Pratt och få insyn i utbildningen!

Copy of MODULBILDER ICT HEMSIDA (43).png
CT AKADEMIN - Malin Henriksson Pratt
CT AKADEMIN - Malin Henriksson Pratt

Att se en klient under en eller ett par sessioner bli helt fri från de livslånga trauman de har försökt att lösa i åratal i andra terapier - gör alla år av utvecklande av ICT värt varenda sekund!

My color palette.png

Malin Henriksson Pratt

Let your Soul lead the way...

Hej,  jag heter Malin Henriksson Pratt och är innerligt glad att du har hittat hit! För det du kommer upptäcka här hos oss på ICT AKADEMIN är att vi kan hjälpa dig till förändringar mycket snabbare än de flesta andra terapimetoder.

Trots det är ICT ingen ytlig "quick-fix-metod" snarare tvärtom. Vi hjälper dig på djupet så att du får förändringar som blir bestående.

ICT är varsamt, noga och professionellt utvecklat utifrån mina över 20 år som terapeut med mängder av olika utbildningar och terapiinriktningar under bältet samt erfarenhet och arbete med 1000-tals människor.

I mitt ständiga sökande och inre vetskap om att det måste finnas sätt som inte bara lindrar utan verkligen läker, har denna terapiform vuxit fram. Många kallar ICT för
"Den nya tidens terapiform" på grund av de näst intill magiskt snabba förändring man får.

Så hur du än har hittat hit; någon som har rekommenderat eller din egen inre vägvisning - och vare sig du aldrig gått i terapi eller har provat ALLA terapiformer som finns och kanske nästan gett upp - så vill jag ge dig hopp!

Med allra största sannolikhet har du hittat rätt och nu ligger alla möjligheter framför dig! 

VÅR SPECIALKUNSKAP 

Om narcissistiska övergrepp & medberoende

OM NARCISSISTISKA
ÖVERGREPP & MEDBEROENDE

Att vara utsatt för narcissistiska övergrepp är förödande. Vi hjälper dig att göra dig fri och läka det som gör att du omedvetet dras som en magnet till människor som gör dig illa.

Om omedvetna blockeringar kring pengar

OM OMEDVETNA
BLOCKERINGAR KRING PENGAR

Våra omedvetna "pengabilder" styr större delen av våra liv utan att vi vet om det. De håller oss tillbaka och förminskar våra liv på ALLA områden. Gör dig fri och börja lev det liv du är ämnad att göra.

INSTANT CHANGE THERAPY

ICT ÄR EN UNIK TERAPIFORM SOM GÖR ATT DU INTE LÄNGRE BEHÖVER GÅ I ÄNDLÖSA TERAPISESSIONER FÖR ATT NÅ DE LIVSFÖRÄNDRINGAR DU ÖNSKAR.

CT AKADEMIN - Malin Henriksson Pratt
Untitled design (87).png
®
Instant Change Therapy ger häpnadsväckande snabba, djupa och bestående förändringar

ICT ger häpnadsväckande snabba, djupa och bestående livsförändringar tack vare att vi i första hand arbetar med ditt undermedvetna snarare än ditt logiska sinne och dina beteenden.

Forskningen visar att våra liv styrs till minst 95% från det undermedvetna och det är därför avgörande att komma åt och frigöra oss från dessa inprogrammeringar för att kunna bli fri från det som begränsar oss och ställer till problem i våra liv. Detta är en av anledningarna till att ICT ger omedelbara och bestående förändringar.

Med ett holistiskt perspektiv och en kombination av traditionell psykologi, ICT-koder, Quantum-metoder och Systemisk medvetenhet går vi direkt till ditt undermedvetna och
rensar bort det som omedvetet håller dig kvar i din historia och det som skapar begränsningar och problem i ditt liv idag.

Copy of ISS - FEB SELF LOVE QUOTES.png

Missa inte det senaste
från oss!

Untitled design (87).png

Håll dig uppdaterad kring aktuella startdatum och andra spännande nyheter om våra kurser & utbildningar. Du kan när du vill enkelt avregistrera dig och vi lovar att inte överösa dig med mängder av mail. Du är varmt välkommen så länge du vill!

Malin Henriksson Pratt
bottom of page