top of page
Malin Henriksson Pratt
MALIN HENRIKSSSON PRATT

Med över 20 års erfarenhet & arbete med 1.000-tals människor

har hon utvecklat Instant Change Therapy!

CT AKADEMIN - Malin Henriksson Pratt

MALINS JORDNÄRA OCH PRAKTISKA FÖRHÅLLNINGSSÄTT I KOMBINATION MED ETT SJÄLSLIGT OCH ANDLIGT PERSPEKTIV GÖR HENNE HELT UNIK.

Malin bild_pp.png

I'm thankful for my struggle because without it I wouldn't have stumbled across my strength.
- RUMI-

Untitled design (87).png
Untitled design (87).png

Malin har över 20 års erfarenhet och har haft förmånen att arbeta med 1.000-tals människor

Efter några år stod det dock klart att utbildningen vilade fint på sin egen grund och att de som sedan tidigare inte hade terapeutisk erfarenhet kunde utbilda sig och arbeta självständigt med Malins verktyg och metoder.

I slutet på 2019 uppgraderades utbildningen till en certifierande terapeututbildning med högre krav kring mängden övningsklienter, teoretiskt prov, etiska riktlinjer, ansvarsförsäkring mm. Samtidigt bytte terapiformen namn till Instant Change Therapy - ICT.

I och med att Malin ständigt utvecklar ICT går de som är certifierade en uppdateringskurs minst en gång vartannat år för att lära sig de senaste verktygen och metoderna.

CT AKADEMIN - Malin Henriksson Pratt
Logga ICT undertext.png
Untitled design (87).png

Efter en rejäl kraschlandning och en mycket smärtsam livskris i början på 90-talet började Malins utvecklingsresa där hon sedermera utbildade sig till terapeut.

I ett ständigt sökande efter bra metoder för sig själv och sina klienter utbildade hon sig i en mängd olika terapimetoder.

Inom sig hade hon hela tiden en stark övertygelse om att det "måste gå" att hjälpa människor på ett snabbare sätt där förändringarna också blir bestående. Hon visste bara inte hur...

Under åren som gick använde Malin en kombination av de mest effektiva verktygen hon hade med sig från alla utbildningar samt de verktyg och koder hon själv hade utvecklat. Det gjorde att hennes klienter och kursdeltagare började få näst intill magiskt snabba förändringar.

 

Under flera år frågade andra terapeuter om Malin kunde lära ut hur hon arbetar och tillslut startade hon den första utbildningsgruppen 2015 som i försa hand riktade sig till de som redan var terapeuter. Utbildningen hette då: Soulful Transformation. 

PRIVATA SESSIONER
MED MALIN

CT AKADEMIN - Malin Henriksson Pratt

Malin tar privata sessioner över telefon. Hennes unika terapiform ICT - Instant Change Therapy gör att du får märkbara resultat på en gång och det fungerar lika bra över telefon som om ni skulle ses.

 

Hennes klienter lovordar de stora förändringar som sker och det är inte helt ovanligt att vi får höra att någon får mer hjälp på en session än man fått av flera år i tidigare terapier.

 

Malin har över 20 års erfarenhet av att hjälpa enskilda individer inom många olika områden. Du kan känna dig helt trygg med hennes kärleksfulla förhållningssätt och unika förmåga att leda dig genom dina svårigheter, vad det än gäller.

 

Sessionerna är 1,5 timme och priset är 2.450kr.

Skärmavbild 2021-03-25 kl. 03.11.42.png

OBS! Under vissa perioder kan väntetiden vara över en månad eller längre. Malins administratör kommer svara dig med mer info & förslag på tider.

INSTANT CHANGE THERAPY.png
 • WOW...Helt enastående. Malin är lugn, trygg, trovärdig, nytänkande.
   

 • Malin du är kunnig, proffsig, engagerad. Perfekt för uppgiften!
   

 • Din "pricksäkerhet" är fantastisk! Hur f.. kunde du veta vad vi alla behövde? Din mjukhet gjorde mig trygg.
   

 • Malin är lysande, tydlig och trovärdig, grymt duktig!
   

 • Tack för strålande ledarskap på en givande kurs!

 • Malin är en fantastisk! Helt och fullt närvarande i det som hände. Förmågan att leda oss var och en i "rätt" riktning. Lyhörd och positiv.
   

 • Tack Malin, du är en superduktig, bra, kompetent workshopledare!
   

 • Stort tack för en fantastisk kurs! Du är så inkännande och såg oss var och en och visste precis vad vi behövde.
   

 • Malin du är underbar! - En sån skön blandning av klokskap och enkelhet. Du är modig - en bra förebild!
   

DET KOMMER IN MÄNGDER MED  FÖRFRÅGNINGAR OM RÅD...

Många ringer, skickar email och meddelanden till Malin och frågar om råd. Speciellt de som är utsatt för narcissistiska övergrepp. Hur gärna hon än skulle vilja, så finns det ingen möjlighet för henne att hinna svara alla. Istället arbetar Malin för fullt med nya videos, bok och program för att kunna hjälpa så många som möjligt. 

Vi rekommenderar dig därför att antingen boka en privat session med henne eller anmäla dig till våra utskick. Där kommer du få information från Malin så fort hon släpper en ny video eller annat material och där kommer hon också dela med sig av tips & råd.


Har du frågor om kurser & utbildningar eller annat som rör vår verksamhet ska du naturligtvis höra av dig!

ICT AKADEMIN - Malin Henriksson Pratt
Untitled design (87).png
Tack för din förståelse!
My color palette_edited.png
Copy of ISS - FEB SELF LOVE QUOTES.png

Missa inte det senaste
från oss!

Untitled design (87).png

Håll dig uppdaterad kring aktuella startdatum och andra spännande nyheter om våra kurser & utbildningar. Du kan när du vill enkelt avregistrera dig och vi lovar att inte överösa dig med mängder av mail. Du är varmt välkommen så länge du vill!

Malin Henriksson Pratt
bottom of page