top of page
Färg dragonfly.png
Untitled design (87).png
Untitled design (87).png

Redo för ditt resultat...

Grattis - ditt testresultat visar på
LÅGT medberoende!

Untitled design (84).png

Det betyder att...

Du antingen har vuxit upp i en någorlunda "sund" familj där dina gränser har respekterats och du har fått utvecklas till en självständig individ som känner dig lika betydelsefull och viktig som alla andra. Eller har du tidigare haft ett djupare medberoende men har arbetat en hel del med dig själv och läkt stora delar av det - i så fall har du kommit långt!

 

Du kan troligen säga ifrån till andra människor och ser till att skydda dig själv genom att dra och hålla sunda gränser. I de flesta fall prioriterar du dig själv och dina egna behov utan att få skuldkänslor. Dock kan du ibland ha svårt att säga “nej” till de mest närstående såsom din partner, barn, vänner eller föräldrar.

 

Du har ibland en tendens till att fokusera mer på andra än dig själv. Du känner dig troligen mer “levande” och värdefull när du ställer upp och hjälper andra och kan stundtals tappa din motivation och drivkraft när det kommer till att fokusera på eller ta hand om dig själv.

 

Du tenderar till att sätta större värde på det du “gör” än den du “är”. Det gör att du ibland kan känna en gnagande oro eller frustration om du inte får saker gjort eller om du inte känner dig tillräckligt “produktiv”. Ditt självvärde står i proportion till vad du har lyckats utföra snarare än till den du är.

 

Din logik är starkt utvecklad och ibland kan du förväxla dina känslor med dina tankar. Det gör att du förklarar för dig själv vad du känner och varför du känner snarare än att fullt ut lita på och följa din inre vägvisare - dina känslor.
 

Troligen har du därför en tendens att både för dig själv och för andra “förklara” dina val och handlingar, fast du inte på något sätt skulle behöva gör det. Det hade helt enkelt räckt med att du konstaterar vad du känner och vilka val du tänker göra.

Någon gång ibland kan du drabbas av känslor av övergivenhet och har en underliggande rädsla för ensamhet trots att du paradoxalt nog trivs i ditt eget sällskap och många gånger behöver “ditt eget space”.

 

Du kan också ha en tendens till att ta på dig för mycket ansvar och gör ofta mer än “din del”. Du vill försäkra dig om att inte “åka snålskjuts” på någon annan och vill gärna “betala tillbaka” för att du ska slippa känna att du är skyldig någon något.

 

Att ha "LÅGT medberoende" betyder att du är mindre benägen att utsättas för narcissister och deras övergrepp.

 

Självklart utsätts vi alla ibland för narcissister - men sannolikheten att de kommer kunna utnyttja dig i längden är lägre än för de som har ett djupare medberoende.

 

Om du ändå har en del narcissister omkring dig på din arbetsplats eller i familjen/släkten så kommer narcissisten inte vara lika intresserad av dig eftersom du är svårare att manipulera.

Det kan till och med vara så att narcissister undviker dig då de märker att du
"ser igenom" deras mask och falska spel.

Utforska mer...

Känner du att du trots "LÅGT medberoende" vill utveckla dig själv och hitta bättre sätt att förhålla dig och hantera narcissister i din omgivning, är du varmt välkommen att läsa mer om ICT Terapi och våra terapeuter på vår hemsida. Där finns även en del GRATIS MATERIAL såsom videos och podcast att lyssna på.

My color palette (2).png
Hemsida Wix bilder moduler ICT utbildnin
Hemsida Wix bilder moduler ICT utbildnin

Redo att göra dig fri?

ICT AKADEMIN
Untitled design (87).png

Bli fri från narcissistiska övergrepp &

läk ditt medberoende på 90 dgr!

Snart är det här! Online programmet där du steg-för-steg gör dig fri från smärtsamma relationer och en gång för alla läker din omedvetna dragning till narcissister.

Untitled design (90).png
Copy of Copy of Copy of CC Mini Bundle -

Under lanseringen kan du ta del av det fantastiska starterbjudandet på 499kr/månad. Du binder inte på något sätt upp dig utan är med så länge du behöver och kan när du vill säga upp prenumerationen.

Föranmäl ditt intresse så skickar vi dig information när programmet är klart!

bottom of page